PROGRAM 8. KONGRESA DNOOM-a

Drage kolege,

 

potražite sve što Vas zanima, upoznajte detalje programa 8. Kongresa DNOOMa.

 

PROGRAM  

 

PROGRAMME

 

 

8. Kongres DNOOM-a će se od 9. do 12.3.2017. godine održavati, na dobro poznatoj lokaciji u hotelu Antunović, u Zagrebu.

 

Radionice na 8. Kongresu DNOOMa

Drage kolege,


brojne radionice, njih ukupno 13, sastavni su dio i ovogodišnjeg kongresa. Svaka od njih posebno je odabrana s obzirom na svakodnevne i raznovrsne potrebe liječnika obiteljske medicine, a unutar svake odvojen je dio za praktičan rad. Ovogodišnja je posebnost da je sudjelovanje na radionicama posebno bodovano od Povjerenstva za medicinsku naobrazbu HLK i to sa 4 boda za pasivno i 6 bodova za aktivno sudjelovanje. Prijave za radionice su otvorene on-line. Pozivamo vas da što prije rezervirate svoje mjesto u radionici jer je broj sudionika po pojedinoj radionici ograničen na 30.

 

SVEČANOST OTVORENJA OSMOG KONGRESA DNOOMa

Drage kolegice i kolege, dragi prijatelji.

Pozivamo Vas da svojim prisustvom uveličate svečanost otvorenja 8. Kongresa DNOOM-a u četvrtak 9. ožujka 2017. godine u 18.30 sati. Svečanost će započeti predavanjima dvojice uvaženih gostiju, cijenjenih liječnika obiteljske medicine i znanstvenika, profesora Christosa Lionisa i profesora Igora Švaba.

 

http://www.biblioteka.pmwsz.opole.pl/download//14008/christos-lionis.jpeg

Prof. Christos Lionis MD PhD    

  http://www.globalfamilydoctor.com/site/DefaultSite/filesystem/images/BioPics/svab.jpg

Prof. Igor Švab MD, PhD

Potkategorije