E-learning Kongresa DNOOM-a

Poštovane kolegice i kolege,

III i IV kongres DNOOM-a dostupni su kao on line tečajevi trajne edukacije i bodovani od strane HLK s 10 bodova. Uvjet za dobivanje bodova je 55% pregledanih predavanja.
Tečaj je dostupan online na adresi www.e-medikus.com.

 

Zaključci IV Kongresa DNOOM-a

 

 

Želja organizatora bila je unaprijediti trajnu izobrazbu liječnika obiteljske medicine iz područja srčanožilnih bolesti, kao i izmijeniti iskustva na istu temu sa pozvanim gostima iz zemalja regije, Federacije Bosne i Hercegovine, Makedonije, Republike Srpske, Slovenije i Srbije. Poseban naglasak usmjeren je na prevenciju srčanožilnih bolesti na kojem su sudjelovali gosti iz zemalja u regiji, a doneseni su zaključci koji će pomoći boljem i učinkovitijem zbrinjavanju bolesnika u obiteljskoj medicini. Detalji.

Radionice na IV Kongresu Društva nastavnika opće/obiteljske medicine

Tijekom 4. Kongresa Društva nastavnika održat će se niz korisnih radionica. U subotu 16.03.2013. godine održat će se radionice: Kardiovaskularne bolesti u obiteljskoj medicini, Reanimacija, Novi lijekovi u reumatološkim bolestima, Škola disanja, Znanstveni rad u obiteljskoj medicini - EBM, Cochrane, Pristup bolesniku s hemoroidima i opstipacijom. U nedjelju 17.03.2013. godine. na rasporedu su: Motivacijski trening za prestanak pušenja, Spirometrija, Kronična rana, Uvođenje inzulinske terapije u obiteljskoj medicini, Pristup bolesniku s hemoroidima i opstipacijom. Raspored 16.03.2013. i raspored 17.03.2013.

4. KONGRES DRUŠTVA NASTAVNIKA OPĆE / OBITELJSKE MEDICINE

S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM BOLESNIK SA SRČANOŽILNOM BOLESTI U OBITELJSKOJ MEDICINI

POKROVITELJ KONGRESA: PREDSJEDNIK REPUBLIKE HRVATSKE PROF.DR.SC. IVO JOSIPOVIĆ

Opširnije...

IV Kongres Društva nastavnika opće/obiteljske

U Zagrebu će se od 15. do 17.3.2013. godine održati IV Kongres Društva nastavnika opće obiteljske medicine s temom

"Bolesnik sa srčanožilnom bolesti u obiteljskoj medicini "

Donosimo program, upute autorima, upute za izradu postera.